Langouste

POPUST NA SPECIJALNI MENI 30%
tip

Visoka gastronomija

ulica
Kosančićev venac 29
telefon
064 813-20-15
web
www.langouste.rs

Langouste je važna beogradska ugostiteljska institucija – takav je bio i za vreme “mandata” šefa Gijoma Iskandara, a takav je i sada, kada kuhinju predvodi mladi i ambiciozni šef Marko Đerić. On je svoj prvi autorski meni predstavio na proleće, a u njemu se prožimaju jela na bazi ribe i mesa, kao i povrća i voća iz njihove bašte smeštene nadomak Beograda, sa fokusom na lokalne namirnice iz okruženja koje provlači kroz moderne tehnike. Novi jelovnik je okrenut francuskoj kulinarskoj praksi i loklanim namirnicama, ali i ka Italiji i Skandinaviji.

MENI

Tatar od dry-age ramsteka, kreker od pečuraka i pena od vorčestera

Dimljeni teleći kotlet sa Peštera, povrće iz naše bašte i demiglas sos sa crnim tartufima

Paris Brest kolač sa kremom od lešnika, pralinom i sladoledom od kajmaka